Machinefabriek Schaap is gespecialiseerd in het vervaardigen van complexe staalproducten en mechanische componenten in alle gangbare staalsoorten, non-ferrometalen en kunststoffen.

Daarnaast hebben wij de capaciteit en kennis om constructie- en assemblagewerk uit te voeren. Machinefabriek Schaap beschikt over een uitgebreid, hoogwaardig machinepark en bedient uiteenlopende bedrijfstakken zoals de offshore, scheepvaart, petrochemische industrie, baggerindustrie en betonverwerkingsindustrie.

De fabriek bestaat al meer dan 40 jaar en werd in 2012 onderdeel van Allseas, marktleider in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten op het vlak van zwaar hijswerk en installatie van pijpleidingen en onderwaterconstructies.

Certificeringen

Om te kunnen bevestigen dat uw producten aan de geldende standaarden en normeringen voldoen, werkt Machinefabriek Schaap desgewenst met erkende en onafhankelijke certificatie-organisaties zoals Bureau Veritas, DNV-GL en Lloyd’s Register.

Eigen transportĀ en faciliteiten

Machinefabriek Schaap beschikt over eigen vrachtwagens waarmee producten flexibel en tijdig afgeleverd kunnen worden op elke gewenste locatie.

Machinefabriek Schaap heeft vier productiehallen voor verspaning, las- en constructiewerkzaamheden en assemblage. Iedere hal is uitgerust met de benodigde hijsmiddelen. De totale vloeroppervlakte is ruim 4000 mĀ².

Erkend leerbedrijf

Machinefabriek Schaap biedt leerlingen van het middelbaar beroepsonderwijs de mogelijkheid om stage te lopen. Leerlingen kunnen bij ons werken en leren in de beroepspraktijk en krijgen zo een goed beeld van wat er in de toekomst van hen wordt verwacht.

Machinefabriek Schaap biedt een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding van de mbo-leerling en kan bij ons het beroep uitoefenen waarvoor hij of zij in opleiding is, met alle werkprocessen die daarbij horen. Er is een praktijkopleider bij Machinefabriek Schaap aanwezig om de leerling te begeleiden. Ook onderhoudt de praktijkopleider regelmatig contact met de school van de leerling over het verloop van de stage en wordt er gebruik gemaakt van een gestructureerd stageplan.

Neem voor meer informatie over een stageplek contact met ons op.